Vállalati Informatikai Megoldások

Korábban soha nem látott tempójú információs forradalomban élünk. A vállalatok és állami intézmények számára kritikus az informatikai rendszerek megbízható, közműszerű működése. Ebben az új, állandóan változó üzleti környezetben megfelelő informatikai háttér nélkül jelentősen csökken a hatékonyság és a versenyképesség.

Az RN Projekt Kft. több éves tapasztalatával áll ügyfelei rendelkezésére vállalati informatikai szolgáltatásaival. Cégünk minden esetben az ügyfelek valós igényei alapján, személyre szabott megoldásokat kínál és segít a leghatékonyabb informatikai háttér kialakításában.

Irodai megoldások Microsoft Office 360 és Google Apps for Work alapokon

Az irodai alkalmazásokra fordított összegek jelentősen csökkenthetők online irodai megoldások használatával, amelyek kialakítására cégünk specializálódott.

A szolgáltatás főbb jellemzői

  • Szövegszerkesztő, Táblázatkezelő és Prezentáció készítő alkalmazások
  • Korlátlan tárhely a fájlok és emailek számára
  • Hang- és videótelefon alkalmazások
  • Folyamatosan mentett email archívum
  • Microsoft Office 360 használata esetén letölthető alkalmazások

Felhő alapú Windows domain és fájlszerver szolgáltatások

Windows alapú vállalati informatikai rendszerkben elengedhetetlen a kliens hozzáférések egységes kezelése. A felhő alapú domain szolgáltatással egyszerűen kiszervezhető a központi menedzsmenthez szükséges infrastruktúra, amely így megbízhatóbb és bárhonnan elérhető szolgáltatást eredményez.

A szolgáltatás összes kommunikációja minden esetben erős titkosítású virtuális magánhálózaton (VPN) folyik. Ezen túl a fájlszerveren tárolt adatok is minden esetben titkosított tárhelyre kerülnek elmentésre.

Rendszerfelügyeleti és archiválási megoldások

A sikeres, dinamikusan fejlődő cégek egyik fontos jellemzője, hogy informatikai rendszereik állapotát, teljesítményét folyamatosan mérik és elemzik. Ezzel elősegítve folyamataikat állandó továbbfejlesztik. Cégünk nagy tapasztalatokkal rendelkezik az átfogó rendszerfelügyeleti megoldások terén, legyen szó akár egy informatikai rendszer teljesítményének méréséről, vagy akár a rendszeresemények kiértékeléséről.

A rendszerfelügyelet mellett elengethetetlen a megfelelő és rendszeres adatmentés. Cégünk segítséget nyújt abban, hogy a leghatékonyabb mentési stratégia kerüljön kialakításra, ezzel minimalizálva az adatvesztés lehetőségét. A szolgáltatásokhoz használt kommunikáció minden esetben titkosított csatornán folyik, valamint az archivált adatok mentése is titkosított tárhelyre történik.

Linux alapú informatikai rendszerek tervezése és üzemeltetése

Cégünk az egyedi igényeknek megfelelő informatikai rendszerek megtervezésében és üzemeltetésében több éves tapasztalattal rendelkezik. Ehhez minden esetben SELinux biztonsági szintnek megfelelő operációs rendszert alkalmaz. Az egyedi szolgáltatás részét képezi a csomag és alkalmazás tűzfalak kialakítása, titkosított adattároló rendszerek telepítése, valamint virtualizációs és konténer alapú technológiákat használata.

Kapcsolat

Amennyiben kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban vagy szeretné igénybevenni valamelyik megoldásunkat, kérjük keressen minket bizalommal e-mail címünkön a mail @ rnprojekt.hu-n!