Hálózati Megoldások

Csomagszűrő és alkalmazás tűzfalak üzemeltetése

Az online biztonság kérdése nem csak a hacker filmek témája, hanem mindennapi valóság. Bármely Internettel összekötött informatikai rendszert megfelelő forgalomszűréssel szükséges ellátni. Cégünk segítséget nyújt a csomag és alkalmazás szűrő tűzfalak kialakításában.

Virtuális magán hálózatok (VPN) és tanúsítvány kezelő (PKI) rendszerek üzemeltetése

A vállalati informatikai rendszerek távoli hozzáféréséhez csak titkosított kommunikációs csatornákat indokolt használni. A biztonságos hozzáférés egyik legjobb módja a virtuális magánhálózatok használata. Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik VPN átjárók, valamint az ezekhez szükséges tanúsítványkezelő rendszerek tervezésében és üzemeltetésében.

Üzleti szintű WiFi hálózatok tervezése és üzemeltetése

A modern vállalati WiFi hálózatoktól a vezetékes hálózatokhoz hasonló megbízhatóságot és sebességet várjuk el. A nagy sebességű és kapacitású vezeték nélküli hálózatok kialakításához körültekintő rádiófrekvenciás tervezés szükséges. Ezen túl a kliens kapcsolatok megfelelően titkosított kommunikációja is elengedhetetlen. A hálózati kapcsolatokat biztosító elérési pontok rádiófrekvenciás optimalizációján túl cégünk segítséget nyújt a WPA2 Enterprise biztonsági szintű WiFi hálózatok hitelesítési infrastruktúrájának kialakításában.

Kapcsolat

Amennyiben kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban vagy szeretné igénybevenni valamelyik megoldásunkat, kérjük keressen minket bizalommal e-mail címünkön a mail @ rnprojekt.hu-n!