Extrém Informatikai Megoldások

Deep Learning alapú mesterséges intelligencia rendszerek tervezése

A számítógépek feldolgozási teljesítményének utóbbi években bekövetkezett ugrásszeű növekedése lehetővé tette a mesterséges intelligencián alapuló tanuló algoritmusok gyakorlati használatát. Ezeket a technológiákat a vállalatok mindennapi munkájuk során felmerülő problémáikra is alkalmazni lehet. Cégünk élen jár a Deep Learning technológiák naprakész ismeretében és segítséget nyújt olyan informatikai rendszerek kialakításában, amelyek a legmodernebb tanulási algoritmusokkal képesek a folyamatokat optimalizálni, a problémák értelemezni és döntéseket hozni akár emberi beavatkozás nélkül.

Nagy teljesítményű informatikai rendszerek, szuperszámítógépek tervezése és üzemeltetése

A mérnöki és tudományos programok számára különösen nagy számítási teljesítménnyel rendelkező informatikai rendszerek alkalamazása elengedhetetlen. Cégünk munkatársai átfogó tapasztalattal rendelkeznek nagy teljesítményű számítógépes rendszerek tervezésében és üzemeltetésében.

Elosztott adatárolók és fájlrendszer klaszterek tervezése és üzemeltetése

Bármely vállalat szembesülhet azzal a problémával, hogy rengeteg digitális adatot hoz létre a napi munkája során, amelyet egyben tárolni és értelemzni is szeretne. Ezekre az igényekre cégünk Big Data technológiákat alkalmazó elosztott adattároló rendszereket kínál, emellett megfelelő szakértelemmel rendelkezik más elosztott adatbázisok és párhuzamos fájlrendszer klaszterek tervezésében és üzemeltetésében.

Kapcsolat

Amennyiben kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban vagy szeretné igénybevenni valamelyik megoldásunkat, kérjük keressen minket bizalommal e-mail címünkön a mail @ rnprojekt.hu-n!